Jeugdtennis op maat bij TV Osdorp

_MG_2665

Het is belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd plezier in sporten beleven. Tennisvereniging Osdorp heeft samen met Tennisschool Tennis Op Maat een lessysteem ontwikkeld dat geschikt is voor elk kind. Samen met je vriendjes iedere maandag, dinsdag, woensdag en/of donderdag lekker tennisles volgen, zo vaak als je wilt en op de dag die jou het beste uitkomt. Dit alles voor een betaalbare prijs, zie www.tvosdorp.nl.

Zo wordt tennis nog leuker
Het doel van TV Osdorp en Tennisschool Tennis Op Maat is een groot jeugdbestand van kinderen die vaak les volgen, met elkaar tennissen en meedoen aan competitie en toernooien. Hierdoor gaan ze snel vooruit, maken ze tennisvrienden en wordt tennis nog leuker!

Lessen tot de zomervakantie
De kinderen kunnen vier keer per week les volgen volgens de Tenniskids-methode van de Nederlandse Tennisbond. Groep ROOD, kinderen geboren in 2006 of later, traint om 16.00 uur, groep ORANJE, kinderen geboren in 2004, 2005 of 2006 en groep GROEN, kinderen geboren in 2004, 2003 of 2002, trainen om 17.00 uur en groep GEEL, kinderen geboren in 2002 of eerder, trainen om 18.00 uur. De lessen worden gegeven van 30 maart tot de zomervakantie.

Iedere dag zijn er minimaal twee enthousiaste gediplomeerde tennisleraren op de tennisclub aanwezig om les te geven. De kinderen worden ingedeeld op niveau. De lessen zijn erg actief en afwisselend.

Vrijblijvend kennis maken
Vind uw kind het leuk om samen met een vriend(innet)je een keer vrijblijvend kennis te maken met tennis? Kom dan dinsdag 7 april, woensdag 8 april of donderdag 9 april naar tennisvereniging Osdorp, sportpark Ookmeer, Han Hollanderlaan 1, Amsterdam. Opgeven kan door een e-mail met naam en geboortedatum te sturen naar info@tennisopmaat.nl onder vermelding van ‘gratis proefles TV Osdorp’. Zie voor meer informatie www.tvosdorp.nl en www.tennisopmaat.nl.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend