Flamenco Y Tapas II

rafael
Na het succes van het laatste flamenco-optreden in Coffeemania ligt deze keer de nadruk nog meer op de muziek. Omdat het vorige optreden zeer snel uitverkocht was raden wij je aan te reserveren. Laat je ontroeren en raken door het spel van gitarist Rafael Domingo, de intense stemmen van zanger Falu de Cádiz en zangeres Mose Franssen en de bezielde dans van de jonge flamencodanseres Conchita.

Falu de Cádiz – zang
Mose Franssen – zang
Rafael Domingo – gitaar
Conchita Boon – dans
Coffeemania zorgt voor tapas en heerlijke Spaanse wijnen…toegang €5,-Zaal open vanaf 19.00 uur, aanvang 20.00 uur.
Coffeemania, Ottho Heldringstraat 3, Amsterdam
reserveren aanbevolen, via www.tasteofnieuwwest.nl of 06-53611384

We hopen in de toekomst steeds meer concerten in Coffeemania te organiseren zodat er een nieuw podium in Amsterdam Nieuw-West kan ontstaan. Heeft u suggesties, neem gerust contact op via www.tasteofnieuwwest.nl .
conchita2

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend