Geld overhouden? Doe de enquête van Iris

besparenHallo Nice Nieuw-Westers! Ik ben Iris Hengeveld, student toegepaste psychologie en ik heb jullie hulp erg hard nodig! Ik doe namelijk onderzoek naar hoe we met z’n allen cq inwoners van Nieuw-West iets minder energie binnenshuis zouden kunnen gebruiken. Jullie mening is hierin erg belangrijk omdat jullie de input zijn van mijn onderzoek, en op basis van jullie mening iets met de resultaten gedaan kan worden. Denk aan een campagne, informatieverspreiding dat soort dingen. Daarnaast gaat het jullie ook iets opleveren, namelijk minder kosten aan je energierekening en daarmee geld overhouden. Wat natuurlijk altijd leuk is!

10 minuutjes
Daarom mijn vraag: willen jullie mijn enquête invullen? Het duurt maar 10 minuutjes en jullie kunnen er ook nog iets leuks mee winnen. Ik weet dat het niet het leukste is wat je op een zonnige dag kunt doen, maar jullie zouden mij er onwijs erg mee helpen. Het scheelt mij onwijs veel tijd! Ik hoop op jullie medewerking, zou fantastisch zijn! Het invullen van de enquete en mij helpen doe je hier www.thesistools.com/energie

iris

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend