Blij met De School

Door Quirien Tijssen

De oprichters van Club 11 en Trouw go West! Net achter de ring verscholen, tegen het Rembrandpark aan, ligt de nieuwe uitgaans hotspot De School. Vroeger een technische school, nu een club met nog die industriële uitstraling uit de jaren ’60.

Divers aanbod
De school biedt een divers aanbod: Een lekker ontbijtje of diner in het restaurant DS, een kleine concertzaal of tot laat clubben in de oude fietsenkelder. Wil je nog meer actie dan kun een potje kickboxen of yoga in het Gymlokaal mèt uitzicht op de besloten groene binnenplaats. Groen is ook het menu in het restaurant: er wordt gekookt met seizoensgroenten en vis en vlees wordt slechts gebruikt om de boel op te leuken. Wij zijn blij met deze nieuwe plek!

12631541_1091011680931094_392095969536188610_n

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend