Proefkonijnen gezocht!

Experimenteren daar houden we wel van, zeker in Nieuw-West! Hou jij ook van experimenteren doe dan mee met Freezone Centrum Nieuw West. De freezone is het winkelgebied rond het Osdorpplein en houdt kort in dat er minder regels en meer vrijheid voor ondernemerschap is. Een mooie kans om het winkelgebied voor de buurtbewoners, publiek en winkeliers aantrekkelijker te maken.

Join the club
Hou jij wel van een experiment, woon je aan of in de buurt van het Osdorpplein en wil je bijdragen aan de freezone meld je dan aan voor de ‘Freezone Club’. Deze club in oprichting bestaat uit ondernemers en buurtbewoners om de freezone te ontwikkelen en met een ‘handleiding‘ te komen.

Aanmelden en bijeenkomst
Geïnteresseerd in de freezone en wil je meedenken? Meld je dan aan via freezone@nicenieuwwest.nl voor de informele informatieavond op donderdag 25 februari van 19:30 tot 21.00 uur in de foyer van het Talentenhuis, Meer en Vaart 290. Tot de 25ste!

Voor meer informatie over de Freezone klik je hier.

freezone_visual4

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend