Koers Nieuw-West tijdens 24H West

Sloterplas3_sloepDit moet je meemaken! 12 maart gaan we tijdens de 24H West de plas op met het Van Eesterenmuseum. Vaar mee voor een mooie en informatieve rondvaart van een goed uur. Onze vriend van de Sloterplas en gids Wouter van der Wulp vertelt je alles over de geschiedenis, heden en toekomst van het blauwe hart van de Westelijke Tuinsteden. De rondvaart steekt van wal aan de lange steiger ter hoogte van Café Oostoever.

Vaarroute
Daarna wordt koers gezet naar de Kockelbockel. Na de Kockelbockel volgt de tocht naar het Watersportcentrum en Watersporteiland. Daarna komen de fontein en de Meer en Vaartoever in zicht om vanaf deze zuidoever weer op te stomen naar de ‘beruchte’ Varkensbaai. Het rondje maken we af bij de Duikelaar. Hier eindigt de rondvaart en ga je van boord. Vanaf de Duikelaar wordt het rondje afgesloten met een korte wandeling inclusief gids langs de toekomstige locatie van het Van Eesterenpaviljoen en over de Noordboulevard terug naar het startpunt bij Café Oostoever.

Datum 
zaterdag 12 maart 2016

Tijden
1e rondvaart 12:30 uur
2e rondvaart 14:00 uur
3e rondvaart 15:30 uur
Startlocatie: de steiger in de buurt van Café Oostoever, Oostoever 1
Kosten: € 5,00

Reserveren tickets
Een vaarbewijs is online te koop via de webpagina van het Van Eesterenmuseum

De rondvaart is mede mogelijk gemaakt door Nice Nieuw-West, schipper Evert Schriek en www.sloepvrienden.nl.
24h-west

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend