Freezone bij Sneaker 020

Freezone_tasje

Het is al weer een paar weken geleden dat de Freezone van Centrum Nieuw-West is gestart. De feestelijke ondertekening met Achmed Baâdoud, Cees van de Veldt en Eric Jansen en de freerunner show mocht je niet hebben gemist. Op dit moment werken diverse ondernemers aan een paar initiatieven die een mooie aanvulling zijn op het huidige aanbod van het winkelcentrum. Binnenkort meer, we houden je op de hoogte!

Freezone Tasje gemist?
Heb je niet alleen de kickoff gemist maar ook de legendarische freezone totebag? Geen nood, er zijn nog een paar over. Jouw exemplaar kun je gratis afhalen bij Sneaker 020 op Osdorpplein 775. Remco van Sneaker 020 deelt jouw exemplaar zolang de beperkte voorraad strekt graag aan je uit, vanavond tijdens zelfs tot 22:00 uur! Je vindt Sneaker 020 op Osdorpplein 775. Dat is om de hoek bij de Serre en tegen over de C&A.Sneaker_020_Freezone

Freezone_ondertekening

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend