Boek nu voor de Buurtcamping

FB_IMG_1466602093875

Boek snel! Vanaf 15 t/m 17 juli wordt het Sloterpark omgetoverd tot De Buurtcamping! De locatie van dit jaar is bij Natuurspeeltuin de Natureluur.

Op de buurtamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit… Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Voor en door de buurt
De Buurtcamping is voor en door de buurt. Ook dit jaar organiseren buurtbewoners verschillende activiteiten. Van een boothcamp, tot t-shirts bedrukken, van yoga tot silent disco, van pannenkoeken bakken, film kijken tot natuurwandeling voor jong en oud.

Boek en reserveer je plek
Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de stad rijk is: van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Reserveer nu je plek op www.debuurtcamping.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend