Kanoën door de nieuwe tunnel

101bootjestocht-2015-kDe jaarlijkse kanotocht van de vrienden van de Sloterplas vertrekt zondag 9 oktober om half twaalf vanaf WSC Sloterplas. Die zit op het Watersporteiland aan de zuidkant van de Sloterplas. Ook de kanovereniging Sloterplas doet weer mee. De tocht gaat naar de nieuwe kanotunnel bij het Ma Braunpad.

Voor 2016 is weer een mooie gevarieerde tocht uitgezet. Een tocht die dankzij de nieuwe kanotunnel onder de Van Karnebeekstraat dit jaar voor het eerst mogelijk is. De route gaat langs Molen De 1100 Roe uit de 17de eeuw en waterspeelplaats De Natureluur uit de 21ste eeuw. Halverwege zal er een pauze gehouden worden. Tijdens de tocht maak je kans op ontmoetingen met o.a. aalscholvers, haviken, buizerds, bosuilen, ijsvogels en schildpadden.
Wil je een keer vanaf het water kennismaken met de Sloterplas en meekanoën, dan kun je je opgeven door een mailtje te sturen naar post@vriendenvandesloterplas.nl. Voor meer informatie zie de website www.vriendenvandesloterplas.nl.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend