Zegen of gevaar, de quaggamossel op tv

86524-w1920-r1920-1080-c86d4d4Zet vandaag om 19.20 uur de tv op nederland 2 voor de quaggamossel en de Sloterplas! De quagga doet het goed in de strijd tegen de blauwalg en zorgt ervoor dat we probleemloos een gezond baantje kunnen trekken. Ook een hoofdrol vanavond voor Jasper Stroom, onderzoeker bij Waternet. Hij bestudeert de mossel op het drijvend onderzoekseiland midden in de Sloterplas. Kijken dus om helemaal op de hoogte te zijn van de stand van zaken in en onder de waterspiegel van Sloterplas, nice!

Voor meer informatie over deze uitzending zie ook de website van Vroege Vogels
Foto: website Vroege Voegels

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend