Kind van de Tuinstad

binnenhoven
Jong geleerd en oud gedaan! De Tuinstad is ontworpen, onder andere door Annemieke Langendoen. Opgegroeid in Osdorp zat ze als tuinstadkind al vroeg in het groen. Morgen gaat ze in het Van Eesterenmuseum vertellen over het bijzondere groen van Nieuw-West. Als ontwerpster heeft Annemieke  heel wat binnentuinen, hofjes en voortuinstroken ontworpen in onze tuinstad.

Veranderde visie woningbouwverenigingen en bewoners
Annemieke gaat onder meer  in op de relatie tussen ontwerp en beheer van gemeenschappelijke tuinen en de veranderde visie van de woningbouwverenigingen en de bewoners over het gebruik van de binnenhoven. Ze neemt ook haar collega Peter Heijman mee. Hij gaat vertellen over de zogeheten ‘Wijkers en Blijvers.’

Voor meer informatie zie ook www.vaneesterenmuseum.nltuindorp-2

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend