Filmpje pakken in Slotervaart

Het kan weer in Slotervaart, een filmpje pakken. Na de roemruchte bioscoop op het August Allebéplein kun je nu naar het nieuwe Calvijn College aan de Calandlaan. Vanavond draait daar in de fraaie theaterzaal de film Slumdog Millionaire. De veel bekroonde en ontroerende film uit 2008 met het verhaal van Jamal Malik, een jong weeskind dat besluit deel te nemen aan de Hindi versie van het programma ‘Who Wants to be a Millionaire’. De film start om 20:30 uur en de entrée is 3 euro.

Meer film
Lukt het je vanavond niet om te gaan, check dan volgende week. Dan staat de film One Flew Over the Cuckoo’s Nest op te rol.

Locatie
Calvijn College
Pieter Calandlaan 3

50507

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend