Experimenteren voor weinig

IMG_4063 4
Kijk en het kan! Experimenteren in de Freezone van het Osdorpplein. Vorige zaterdag hadden Hamida en haar zus Nassima hun kraampje op het plein neergezet en opgetuigd met goede en betaalbare make-up. Haar liefde en zoektochten naar goede cosmetica deed Hamida, die een bedrijfskundige achtergrond heeft, besluiten een bedrijfje op te zetten.

Het winkelend publiek wist het kraampje goed te vinden en de speciale aanbiedingen te waarderen. “We zijn enthousiast dat we Makeupvoorweinig mogen testen in de Freezone, zegt Hamida. Met een bescheiden investering kunnen we ervaring op doen, iets verdienen en verder groeien. Zaterdag zijn we weer op het plein te vinden, tijdens de driedaagse braderie!”

Ook experimenteren?
Wil jij ook experimenteren in de Freezone of heb je een initiatief? Laat het weten en stuur een mailtje naar via freezone@nicenieuwwest.nl. Meer informatie over de Freezone van Centrum Nieuw-West zie https://www.amsterdam.nl/ondernemen/freezone/freezone-nieuw-west/

IMG_4084

IMG_4061 4

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend