International Day for Tolerance

Het is vandaag International Day for Tolerance Day. Niet onbelangrijk en dat wordt vanavond gevierd in het Calvijn College tijdens de uitreiking van de Verdraagzaamheid Awards. Sinds 2011 wordt deze landelijke prijs door het Paleis van de Verdraagzaamheid uitgereikt aan een persoon en organisatie die met hun initiatief, werkwijze of optreden bij hebben gedragen aan het bevorderen van de verdraagzaamheid.

Genomineerden voor de titel Ambassadeur en Ambassade
Vorig jaar werd Marten Bos de ambassadeur van de Verdraagzaamheid en Dare to be Grey de Ambassade. Zij droegen beide met trots de titel uit. Dit jaar maken Han van Mourik, Souad Boumedien, Ingemar Francisca en Ben Lachhab kans om door de jury tot Ambassadeur te worden uitgeroepen. IZI Solutions, Vriendschap Community Assadaaka, Academie voor Organisatiecultuur en Burgerinitiatief Respect en Diversiteit gaan voor de Ambassade titel.

Genomineerden Publieksprijs Consul en Consulaat
Nieuw dit jaar is de publieksprijs. Er kon tot eind oktober gekozen worden wie of welke organisatie de titel Consul of Consulaat een jaar lang mag voeren. Er werd digitaal flink gestemd en de verschillen waren klein. Vanmiddag horen Marianne van Heeswijk, Soufiane Moussouli, Han van Mourik, Said Bensellam en Lody van de Kamp en Anka Jacobs of ze de Consul van de Verdraagzaamheid zijn. Organisaties als ARC Amsterdam Lowlanders, Women’s March, Rainbow Dress Foundation, ZID Theater en Alfa-college gaan voor de Consulaat titel.

Uitreiking en welkom
Wil je de uitreiking bijwonen dan ben je van harte welkom in het Calvijn College Amsterdam, Pieter Calandlaan 3. De bijeenkomst is vanavond van 19.30 uur (inloop) en het slotwoord is rond 21.15 uur met aansluitend een drankje.

keep-calm-and-make-the-world-a-better-place

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend