Freezone Fitness, Hamada is er klaar voor!

Hamada_Fit_For_-Free_Osdorpplein_IMG_8623_2
De traditionele feestdagen komen er aan. Door alle gezelligheid liggen de extra pondjes voor je klaar. Wil je de kilo’s voorblijven en fit de maand december in, doe dan aanstaande zaterdag mee met de Freezone Fitness.

Les van Hamada
Instructeur Hamada en het Fit For Free aerobic team laten graag zien hoe leuk het is om te bewegen op muziek en actief bezig te zijn. Je hoeft niet heel erg sportief te zijn en iedereen mag gratis en op eigen risico meedoen.

Inclusief beloning
In een half uurtje leert Hamada je een paar goede oefeningen voor lichaam en geest die je ook makkelijk thuis kunt doen. Voor iedere deelnemer stelt Fit For Free een mooi flesje water in ‘dumbbell’ vorm beschikbaar. Trek zaterdag je gympen en makkelijke kleding aan, neem je familie, vriend, vriendin, buurvrouw of buurman mee en kom in beweging. Komen kijken mag ook.

Start 13.00 uur
Om 13.00 begint de warming up, wees op tijd. De cooling down is om 13.50. Bij deelname heb je een flesje water in ‘dumble’ vorm verdient.

Locatie
Centrum Nieuw-West, Osdorpplein tegen over de Hema.Freezone_Email_Fitness_Bottle

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend