Nieuw op de boulevard: Vietnyam Nyam

IMG_8605

Vrijdag staat ze weer op de boulevard aan de Sloterplas, Nguyet Do met haar foodtruck Vietnyam Nyam, vol met haar eigen gemaakte Vietnamese specialiteiten. De Vietnamese keuken heeft ze met de paplepel binnen gekregen. In 1987 verkochten haar ouders al loempia’s en pasteitjes, eerst vanaf een kraam, en later vanuit de foodtruck waar Nguyet nu zelf gebruik van maakt.

Experimenteren in de freezone
Met 15 jaar ervaring vond Nguyet het tijd om nog meer mensen kennis te laten maken met de Vietnamese keuken en besloot ze om met haar Vietnamese klassiekers en gevulde broodjes op pad te gaan en te verhuizen naar de boulevard van Osdorp. De freezone van Centrum Nieuw-West bood haar die mogelijkheid en sinds november is ze daar flink aan het experimenteren. Dat bevalt haar zo goed dat ze vanaf januari naast de vrijdag ook open gaat op zaterdag en zondag. Je kunt bij haar van 12.00 tot 18.00 uur terecht voor een Banh mi of gestoomd broodje Salty Porkbelly, Cheeky Chicken, Crispy Tofu, Sweety Beef of Shrimpy Shrimp. Een (vegetarische) loempia kan natuurlijk ook, nice!


Foodtruck Viet Nyam Nyam

Boulevard Zuidwestoever Sloterplas
Open: Vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur
Vanaf januari 2018 ook op zaterdag en zondag open

IMG_8611 IMG_8616 IMG_8620IMG_8598

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend