Oranje en Osdorp boven!

Volgende week vrijdag is het weer veel oranje boven met Koningsdag. Deze leuke dag vieren we als vanouds ook in Nieuw-West. Vrijmarkten zijn er onder andere op het Sierplein, Plein 40-45, Vlugtlaan en in Oud Sloten.

Extra feest rondom Osdorpplein
Extra oranje en feestelijk wordt het dit jaar op en rondom het Osdorpplein. Op de boulevard aan de oever van de Sloterplas zing je van 12 tot 17.00 uur mee met de klassiekers van Mokum in Osdorp. Gezellig, ook nog eens gratis en voor de line-up klik je hier.

Kindervrijmarkt in de freezone
Scoor je liever gebruikte speelgoed, boeken en kleding? Ga dan naar de Kindervrijmarkt op het Osdorpplein en Tussen Meer. Kinderen uit de buurt verkopen van 10 tot 17.00 uur hun gebruikte spullen voor een habbekrats. Sla je slag en heel veel plezier in de freezone!


!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend