Uitreiking Piraat van Slotervaart Award 2018

De Sheriff van Slotervaart hadden we al, die doet nu belangrijke dingen in Arnhem. Morgenavond, 21 april, wordt bekend gemaakt wie met de eretitel ‘Piraat van Slotervaart’ gaat strijken. De uitreiking gecombineerd met een buurtfeestje vind plaats in VLLA. De bijzondere award wordt stipt 21.30 uur uitgereikt door een bekende Amsterdammer aan een persoon die zich op geheel eigenwijze inzet voor de buurt. Wees dus op tijd, na de uitreiking worden er lekkere bekende en onbekende plaatjes gedraaid en gaat er gedanst worden.

Laat weten dat je komt
Nieuwsgierig en klinkt dit allemaal als muziek in oren laat dan je snor staan, doe snel nog een tatoeage en nodig al je vrienden en buren uit voor dit feestje, deze mag je niet missen. De entree is 5 euro p/p inclusief één drankje. Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom en laat even weten via het facebookevent dat je komt.

Locatie
VLLA
Willem Roelofsstraat 9

Aanvang
21.00 uur

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend