VastGoed locatietheater in HW10

Zet aanstaande zaterdag 12 mei in je agenda voor een avond met improvisatie theater in studio 16, HW10.
Wat gaat er gebeuren?
VastGoedToneel is een groep acteurs en theatermakers die samen op basis van improvisatie locatietheater maken. Zij ontwikkelden een concept voor “pop-up locatietheater” waarbij je op korte termijn een voorstelling kunt creëren op elke interessante locatie. Elke acteur in de groep kan tevens regisseur en schrijver zijn. Hij of zij bedenkt dan een opzet voor een verhaal. De andere acteurs improviseren dit tot een volwaardig toneelstuk. De voorbereiding wordt alleen door de regisseur gedaan waardoor er geen repetities nodig zijn. Hierdoor wordt er binnen no-time een spannende voorstelling gecreëerd. Het concept van VastGoedToneel maakt handig gebruik van het feit dat de acteurs het verhaal improviseren. Het publiek weet vaak meer dan de acteurs, wat hun reacties spontaan en oprecht maakt.
Zullen de acteurs erin slagen om alle verhaallijnen bij elkaar te laten komen? Kom kijken en zie voor jezelf!
En of alles goed afloopt, natuurlijk…(nice!)

Hoe laat:    20:00 uur
Waar:         HW10 studio 16, Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam
Toegang:    gratis

Aanmelden: via mail

Tot zaterdag!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2023 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend