HW10 borrel donderdag 21 juni

Yessssssssss, daar is ‘ie weer!

Aanstaande donderdag 21 juni is de gezellige, maandelijkse buurtborrel in broedplaats HW10. Een ieder die woont of werkt in Nieuw-West en dit mooie stadsdeel een warm hart toedraagt, is van harte welkom vanaf 17:00. Deze keer zal Marcos Flexa, reeds vijf jaar onderdeel van HW10, ons inwijden in de wondere wereld van Braziliaanse Jiu-Jitsu, een vorm van martial arts dat zich met nadruk op grondgevechten richt. Marcos en zijn mannen (en een paar vrouwen!) zullen ons laten zien wat er allemaal bij komt kijken. Ondertussen is er ook alle gelegenheid om met oude bekenden te praten en vooral ook met nieuwe buren kennis te maken. Als de weergoden ons goedgezind zijn, kan je ons vinden op de binnenplaats.

Graag tot donderdag 21 juni bij HW10, op de Hendrik van Wijnstraat 10, vanaf 17:00!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend