Fietstocht met GroenLinks

GroenLinks nodigt je zondag 16 september van harte uit voor een fietstocht door Nieuw-West. Tijdens de tocht van ongeveer 12 km ontdek je de mooie fietsroutes en bekijk je de knelpunten en lokale ontwikkelingen op basis van verkeersveiligheid en de doorstroom van het (fiets)verkeer. Dit bespreken we met leden van de Fietsbond en we gaan in gesprek met lokale bestuurders en ondernemers over ontwikkelingen rond het Delflandplein, Osdorpplein en Lelylaan. Onderweg is er een verfrissend drankje, maar zorg dat je zelf van te voren hebt gegeten en eventuele regenkleding meeneemt.

Vertrekpunt Delflandplein
De vertrektijd is om 13.00 uur op het Delflandplein en het verzamelpunt is voor de Albert Heijn. De tocht duurt tot uiterlijk 16.00 uur en eindigt bij Bar Lely (naast station Lelylaan), waar er de mogelijkheid is om gezellig nog een drankje te doen. De activiteit is trouwens niet enkel voor GroenLinks-leden, dus neem gerust een vriend, vriendin, buurvrouw, buurman, oom of tante mee, of deel met mensen die dit mogelijk interessant vinden!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend