Bingo!


Op 11 september staat The Student Hotel op zijn kop met de Omapost-bingo. Voor zowel jong als oud zijn er mooie prijzen te winnen. Iedereen is vanaf 13.30 welkom om mee te doen. De middag is de start van een serie activiteiten voor jong en oud in Amsterdam-West.

Met Omapost stuur je online een offline kaartje naar je opa of oma. The Student Hotel is een hotel en studentenhuisvesting in Amsterdam-West. Samen brengen ze dit najaar jong en oud bij elkaar met een reeks activiteiten. Tijdens de bingo maken zij meer bekend over de samenwerking. De activiteiten worden georganiseerd in het kader van Sociale Helden West van Gemeente Amsterdam.

Programma
Inloop: 13.30
Start Bingo : 14.00
Einde: 16.00

Locatie
The Student Hotel Amsterdam-West
Jan van Galenstraat 335
1061 AZ Amsterdam

www.omapost.nl

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend