Nice Nieuw-West Weekend #1


Het is bijna Nice Nieuw-West Weekend! We hebben een kleine selectie gemaakt wat er zaterdag en zondag te doen, te zien en te beleven is. Er zijn vooral veel festivals 🙂 en allemaal gratis, doe er je voordeel mee!

Zaterdag
Over de Plas Festival met ‘Reverse’, een Theaterperformance door Johannes Bellinkx. Waarbij je achteruit een bijzondere route loopt. Volgens de kenners een enerverende ervaring. Meedoen van 12.00 tot 16.00 uur is gratis. Waar? Het startpunt is bij de ‘Reverse’ bus bij Hotel Buiten, Th. J. Lammerslaan 3.

West Art Festival, met om 20.00 uur uitreiking Nieuw WeSter cultuurprijs. Het festival begint in de middag vanaf 15.30 uur met diverse activiteiten, optredens en Djembé-workshop. Waar? Buurtwerkplaats Noorderhof, naast het Sloterparkbad, President Allendelaan 3.

Zondag
West Beach Filmfestival,
 voor de 15e keer, officiëele opening om 20.00 door Touria Meliani, wethouder Kunst en Cultuur van Amsterdam. Aansluitend 20.30 uur de documentaire ‘De Wilde Stad’ inclusief voorwoord van de makers. ’s Middags vanaf 14.00 uur kun je al terecht voor het randprogramma. Waar? Op het bastion aan de Sloterplas, in de buurt bij de Sloterstrand en Watersportcentrum De Duikelaar. Toegang gratis.

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend