Nice Nieuw-West Weekend #2


Sodeju, weer een week voorbij. Als het weekend maar niet zo snel gaat. We hebben weer een kleine selectie gemaakt van wat je kunt gaan doen, dichtbij en in je eigen buurt.

Vandaag
Begin het weekend goed vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur met een pizza bij de Kaskantine. Elke vrijdagavond is het op ‘de boerderij’ Pizza Night. Je kunt ook voor een ‘vegetarian lasagna’ of  ‘falafal plate’ gaan. Gebakken, gegrild of gekookt in een grote rocket-stove pizza-oven. De prijzen zijn klein of doneer wat je wil voor de pizza’s. Opgelet, de kas is niet geïsoleerd, dus ‘s avonds kan het fris zijn. Je vindt de Kaskantine op het braakliggend terrein aan de Vlaardingenlaan.

Zaterdag
Zaterdag staat Osdorp op z’n kop met Souk en Co. Van 13.00 tot 22.00 uur is er voor ieder wat wils op de boulevard aan de zuidwestoever van de Sloterplas. Er is muziek, markt, diversiteit, sport en een breed scala aan foodtrucks. De hele line-up van artiesten is te lang om op te noemen maar met Douzi, Denny Braaf, Trafassi, Rogerio Bigudo en DJ Røse Røx zijn de tonen gezet. Lukt het je zaterdag niet, ga dan zondag.

Zondag
Voor zondag tippen we het Duifies 020 festival met all-round zanger, gitarist en songwriter Bram van Langen. Hij gaat vanaf 15.00 uur spelen in Theehuis de Akermolen, je weet wel die aan het Zwarte Pad en zonder wieken. Bram gaat spelen vanaf 15.00 uur. Zijn liedjes gaan over reizen, ontmoetingen, boeken, soms maatschappijkritisch, maar vooral dromerig.

Tips
Ben je zelf een organisator van iets leuks of heb je een goed tip. Laat het Nice Nieuw-West weten via een e-mail berichtje.

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend