‘Ondanks de zwaartekracht’ gaat voor beste boek van het jaar


Geweldig! ‘Ondanks de zwaartekracht’ van Suzanna Jansen is genomineerd voor de BookSpot Literatuurprijs, voorheen de Ako Literatuurprijs. Het Amsterdam Nieuw-West verhaal van Cornelis van Eesteren, Steffa Wine en Suzanna Jansen is door de vakjury op de shortlist gezet en staat hiermee bij de top 6 van beste boeken van het jaar naast werk van auteurs als Tommy Wieringa en Aukelien Weverling. 

Stemmen voor de publieksprijs
De BookSpot Literatuurprijs is de grootste literaire erkenning en prijs in Nederland en Vlaanderen die een non-fictie boek kan krijgen. Aan de prijs zit ook een lezersprijs gekoppeld, de BookSpot Lezersprijs. Iedereen kan tot zondag 30 september via https://www.bookspotlezersprijs.nl stemmen. Wij stemmen natuurlijk op ‘Ondanks de zwaartekracht’, kies en stem ook! Voor de hele longlist van de publieksprijs klik je hier.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend