Kan ik hier wel zijn, wie ik ben?


Nice! Het spelersensemble van ZID Theater maakt aanstaande zaterdag een levende expositie in het Van Eesteren Museum. Portefeuillehouder Ronald Mauer is ook van de partij. Hij wandelt om 13.00 uur als eerste door Lost City waarna hij een openingswoord verzorgt.

In Lost City tonen 25 buurtacteurs – met culturele achtergronden uit 15 verschillende landen – hun eigen perspectief op vrijheid. Het publiek loopt als het ware door een levende beeldentuin en luistert naar hun verhalen, liedjes en fantastische verbeeldingen. Vrijheid wordt meestal geassocieerd met leven in vrede en zonder onderdrukking. Maar vrijheid gaat ook over de vraag: ‘kan ik hier wel zijn, wie ik ben? Een actuele vraag in het multiculturele Amsterdam van 2018.

De levende expositie speelt maar één dag en is om 13.00 – 14.00 – 15.00 en 16.00 uur in en rondom het Van Eesteren Paviljoen, noordzijde 31

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend