Nice Nieuw-West Weekend #3

Nog even geduld maar het is bijna weekend. Weet jij al wat je gaat doen? Zo ja veel plezier, heb je nog geen idee dan hebben we weer drie tips voor je, gewoon in Nieuw-West, nice!

Zaterdag – Oogstfeest Stadsboerderij Osdorp
Diep in Osdorp, vlakbij het schaap met de vijf poten, vind je Stadsboerderij Osdorp. Van 12.00 tot 18.00 uur is er een boerenmarkt met proeven en kopen, speurtocht voor kinderen, je eigen pizza maken, live muziek en meer van Osdorpse bodem. Meer informatie over het Oogstfeest en Stadsboerderij Osdorp vind je hier.

Zaterdag en zondag – Radion 4 jaar
Heb je nog energie over en zin in hard feestje ga dan richting Nieuw-Sloten. Radion viert dit weekend bijna 24 uur lang haar vierde verjaardag. De ‘movers’ en ‘groovers’ klikken snel hier voor het volledige programma en een ticket. Het feest begint om 23.00 uur met onder andere in de Bovenkamer Lawrence, in Radion Umwelt, in Secret Niels Hendriksen, bij de Bar Claire Morgan en eten en drinken in Expo.

Zondag – Kano-excursie & Rembrandtparkfestival
Doe je liever het iets rustiger aan, maak dan maar de peddels nat. Zondag kun je met de Vrienden van de Sloterplas de kano in voor het paradijs. Vanaf 14.00 ben je welkom bij Watersportcentrum Sloterplas, Christoffel Plantijngracht 4. Er wordt gevaren richting Rembrandtpark(festival). Zorg voor een goede conditie en kunnen zwemmen is handig. Meedoen is gratis maar wel even aanmelden via 020-6990067 of via een e-mail naar post@vriendenvandesloterplas.nl

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend