‘Picknick’ mee met Nomadic Picnic

‘Picknick’ vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober mee met DAY collective voor een Nomadic Picnic. Nomadic Picnic is een intieme en sensuele ervaring waarbij gedachten en gevoelens op de proef worden gesteld. Nomadic Picnic is een veganistische maaltijd waar iedereen aan kan deelnemen. Het eten is van biologische oorsprong en bevat geen gluten en toegevoegde suikers. Tijdens de voorstelling wordt de ruimte bepaald en ingevuld door de menselijke interactie en ontmoeting. Gangbare tradities rond gezamenlijk eten laten we los. Nomadic Picnic vindt van 19.00 tot 21.00 uur plaats in het Van Eesteren Paviljoen. Voor meer informatie en aanmelden zie ook het Facebook event.

Nomadic Picnic is a participatpry performance, an unconventional meal, during which people meet each other in silence. It is an intimate and sensual experience where thoughts and emotions are challenged. Space of Nomadic Picnic is designed and arranged using proxemics. During the performance it is determined and filled in by human interaction and meetings. Dishes are developed especially for the performance. There is no tableware and cutlery. It is vegan and gluten free meal, without added sugars, so everybody can join despite their diets. Food is prepared from organic ingredients. Check also the Facebook event.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend