Nieuw Osdorp!

Er staat veel te gebeuren in en om het centrum van Nieuw-West en Osdorp, het Osdorpplein. Dat zien en merken we dagelijks. Er wordt veel gebroken en vernieuwd en er komen heel wat woningen en winkels bij. Om al die ontwikkelingen een beetje bij te houden en te volgen is er vanavond een informatiemarkt in de Opgang van 19.00 tot 21.00. 

Je vindt op de markt informatie van de gemeente over de bouwfasering, openbare ruimte en tijdelijke initiatieven en de ontwikkelaars zoals Lebo Vastgoed, MRP Development, Kroonenberg Groep en corporaties zoals Woningstichting Eigen Haard en Woningcorporatie Stadgenoot, zijn er om al je vragen te beantwoorden over de nieuwbouw, het winkelcentrum en ontwikkeling van de buurt. Kom als je tijd hebt even langs dan ben je in één keer helemaal weer op de hoogte wat er gaat gebeuren in Osdorp.

Tijd: 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: Kerk De Opgang, Tussen Meer 68

ps Wij zijn ook aanwezig om het Hof van Osdorpplein, je weet wel voor meer bloemetjes op het plein, van de grond te krijgen.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend