Mis Puntje Patatdag niet!

Uniek! Alle eenhoorns, patatliefhebbers en frituur verslaafden opgelet: aanstaande zaterdag is het weer Puntje Patatdag. Kom gezellig van 13.00 tot 21.00 uur bij Abi Patat in de Tooropstraat een patatje halen voor 1 euro. Ook is er voor 1 euro een frikandel, kroket, kipkorn of milkshake te krijgen. Voor extra gezelligheid en kennis maken met je buurtgenoten is direct je bestelling opeten binnen of voor de deur verplicht 🙂

Frituurfeest met muziek
Vergeet ook niet je dansschoenen aan te trekken want er is veel muziek. Op de playlist van Puntje Patatdag staan onder meer volkszanger Martino. Vanaf 15.00 is hij live op de Tooropstraat en na Martino, rond 16.00 uur, treedt de Westside Bluesband op. Als de 5 in de klok is nemen Dj Arthur Pawiro en Dj Dennis Olivieira de muziek over en gaan ze de beste platen draaien.

Namens Abi en de familie, tot zaterdag op de Tooropstraat!

Datum: 3 november
Locatie: Tooropstraat 87
Tijd: 13.00 tot 21.00 uur

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend