Abelhamid & Selahattin gaan voor Amsterdammer v/h jaar

Er lopen heel veel aardige Amsterdammers rond in Amsterdam. Sommige zijn net ietsjes aardiger dan anderen en doen bijvoorbeeld ook nog mooie dingen voor de buurt.

Neem Selahattin Vural, die we goed kennen als Abi Patat en van zijn snackbar aan de Tooropstraat een ontmoetingsplek voor iedereen heeft gemaakt en altijd een praatje of een wijs woord voor je klaar heeft. Of wat dacht je van Abdelhamid Idrissi, die met zijn studiezalen elke week veel jongeren bijspijkert en zo hun zelfvertrouwen en kennis vergroot.

Stem op Abelhamid of Selahattin
Geen wonder dat deze bijzondere Amsterdammers uit Nieuw-West genomineerd zijn voor de verkiezing Amsterdammer van het jaar en waarvan de uitslag op 20 januari bekend wordt gemaakt. Bekijk onderstaande filmpjes en vind jij dat Abelhamid of Selahattin Amsterdammer van 2018 moet worden breng dan snel je stem uit. Stemmen op Abelhamid of Selahattinen en alle andere genomineerden voor deze verkiezing zijn te vinden via http://amsterdammervanhetjaar.nl/nominaties/

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend