Mensen met vintage smaak gezocht

De stichting Goed wonen propageerde van 1946 tot eind jaren 60 lichte en duurzame meubels, serviesgoed en verlichting. Wat toen heel modern was, heet nu ‘vintage design’. Ben jij of ken jij iemand die in een Goed wonen-interieur woont? Of ben je helemaal weg van een origineel item van Pastoe, Gispen of Fris? Dan zou Anna Ietswaart, co-auteur van Goed wonen. Geschiedenis van een keurmerk en student fotografie aan de KABK, graag een foto komen maken van je interieur. Anna is bereikbaar per mail via anna@ietswaart.nl of telefonisch via 06-19806540. 

Wil je meer weten over Goed wonen bezoek dan eens de Van Eesteren Museumwoning. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken via www.vaneesterenmuseum.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend