NLdoet met Stadsklooster La Verna

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk daarmee in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Doe je mee?

Vanuit het Stadsklooster gaan we net als vorig jaar op de zaterdag zwerfvuil opruimen in de directe omgeving. We drinken eerst om 10.00 uur koffie/thee en gaan daarna tot 12.00 uur aan de slag. Voor grijpstokken, handschoenen, vuilniszakken e.d. wordt gezorgd. Wil je meer weten over NLdoet, kijk dan op: https://www.nldoet.nl/

Het Stadsklooster vind je op de Derkinderstraat 82.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend