Makersmarkt HW10 zondag 12 mei

Elke maand organiseert broedplaats HW10 een makersmarkt met lokale creatieve zaken! Kunst, design, eigen ontwerpen en ambachtelijke producten van kunstenaars uit HW10 en creatievelingen uit Slotervaart en Nieuw-West. Deze maand vindt de makersmarkt plaats op zondagmiddag 12 mei van 14:00 – 18:00, in Lokaal01 (voorheen de Hofdames). Wil je je eigen kunst presenteren? Doe mee, meld je aan bij Anneke en neem je creatieve inbreng mee.

Later op de middag hebben we ook een café-concert met singer songwriter Edo Donkers. Vanaf 15:30 geeft Edo een try-out voorstelling van zijn komende theatervoorstelling waarin hij zijn grote bronnen van inspiratie langs zingt. Gegarandeerd een gezellige middag bij HW10! Locatie: Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam. Tot de 12de!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend