Bingo, weer ’n swing buiten de ring!

Door Esther Tienstra

the-student-hotel-4
De dagen worden weer langer en de avonden ook. Ideale omstandigheden voor een Nieuwe Swing buiten de ring en de hoogste  tijd om wee eens de bloemetjes in Nieuw-West buiten te zetten, liften te trotseren en met karaoke onze stembanden te verheffen! Deze editie van de Swing buiten de Ring kroegentocht is aanstaande vrijdag inclusief Nieuw-West Bingo. De bingo bepaalt de kroegentocht en neem zelf iets mee uit de la voor de prijzentafel.

Start Studenthotel
Dit keer beginnen we bij The Kitchen in het Studenthotel, Jan van Galenstraat 335. Daar zullen we onszelf opwarmen voor de avond met de eerste drankjes en de eerste ronde bingo. We verzamelen ons rond acht uur. Na de Kitchen te hebben ontdekt en kennis te hebben gemaakt met de studenten van het Student Hotel trekken we Nieuw-West in, nice!

Benieuwd naar de eerdere edities? Het verslag en de foto’s zijn terug te vinden op: https://www.nicenieuwwest.nl/2012/11/29/verslag-swing-buiten-de-ring-kroegentocht/ en https://www.nicenieuwwest.nl/2013/04/01/stappen-in-nieuw-west/

Eens kijken of we de liftscenes en karaokesessies uit de vorige edities kunnen overtreffen !

Zin om mee te doen? Geef je dan op via: https://www.facebook.com/events/553920328009659/

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend