De beer gaat los

Hoera, weer een stukje Nieuw-West klaar! Vier dit vandaag om 12:00 uur tijdens de feestelijke opening van het nieuwe Staalmanpark. De 12 meter hoge Staalmanbeer van Florentijn Hofman wordt dan ook officieel aan het publiek onthuld. Na het officiële gedeelte kun je een feestelijke middag meemaken met muziek, workshops, sport en spel. Aan het eind van de middag is er voor iedereen een barbecue.

Iwan Daniëls en Maarten Janssens hebben, om deze dag nog leuker te maken, speciaal voor de Alliantie een Staalman beer papertoy ontwikkeld. Deze collectorsitem is als a3 vanmiddag gratis te verkrijgen. Wil je nu al knippen en plakken download dan de a4 versie.

Voor een preview van de papertoy klik je onder op meer.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend