Beachmasters Nieuw-West


Maak vandaag kennis met Matthijs (l) en Bert (r), dé beachmasters van alle pierebadjes van Nieuw-West. Vroegen we jullie begin deze week om Nice mee te helpen alle pierebadjes van Nieuw-West in kaart te brengen hadden we dat zelf al per ongeluk gedaan. Het zijn er maar vier!

De oproep leidde wel weer tot een leuk mailtje van Matthijs, werkzaam bij Stadsdeel Nieuw-West als Productbeheerder Infra. Hij wees ons er bijvoorbeeld op dat de pierebadjes al open gaan bij een (voorspelde) temperatuur van 20 graden of meer. Een graadje lager dan wij hadden vermeld.

Bert maakt samen met zijn collega de badjes elke ochtend schoon en voorzien deze van nieuw water. Daarnaast controleren zij een aantal keren per dag de waterkwaliteit en houden zij het water op een hygiënische niveau met chloor-achtige middelen.

Het blijft deze week nog flink zomeren. Neem je koter dus mee voor veel waterpret. Op onze hotspot kaart kun je de pierebadjes vinden, nice!


1 reactie op dit berichtReageer ook
  1. Slechts 4 badjes ?! Daar kan er best nog 1 bij. Zoals het oude badje van het sloterparkbad opknappen ? Deze ligt er nu verlaten bij. Het was wel heel leuk om er in de winter te schaatsen.

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend