Tasje d’r bij?

Doe vandaag boodschappen en vraag om een tasje of twee, van die doorzichtige! Doe dat bij de Dirk, Albert Heijn, Action, Lidl of groenteboer om de hoek. Hoe meer verschillende kleuren tasjes des beter. Beter nog is natuurlijk in al je kasten naar oude, mooie en kleurrijke plastictassen te zoeken en deze in te leveren bij Bloei! Daar krijg je voor je tassen een mooie balkontas terug, nice!

In het project bloei! worden 350 balkontassen, gemaakt van oude plastic tassen. Leuk als je je balkon willen versieren. Op 2 juni moet je je verzameling plastic tassen inleveren, dit is dan ook je officiële inschrijving. Zodra alle tassen gefabriceerd zijn worden ze uitgedeeld samen met aarde en bloemzaadjes.

De tassen zijn ontworpen door lokale ontwerpster Marie José Hamers.

Voor meer info zie de website van Eigenwijks

1 reactie op dit berichtReageer ook
  1. woonde ikzelf maar in Nieuw West!
    even een kleine correctie over het bericht
    over de AH en Lidl tassen: je wilt natuurlijk geen reklame zuil aan je balkon, dus zorg ervoor dat je MOOIE plastic tassen verzamelt, dan bedoel ik let op mooie kleuren of prints! De zakken die je inlevert krijg je terug op je balkontas!!!
    wil je een roze, zorg dan dat je roze zakjes inlevert.

    ik zie jullie op 2 juni in mijn atelier op de karel Klinkenbergstraat nummer 2 van 10:00 tot 13:00 (en waarschijnlijk nog wat langer)

    tot dan!!! groetjes Marie-José

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend