Cradle to Cradle & koffie


Het is weer de laatste zondag van de maand! Dat wordt vandaag weer traditioneel snuffelen tussen de zelfgemaakte en tweedehands spulletjes van alle soorten en maten in de Multibox aan de Jan de Louterstraat 19. Deze keer ook buiten en met meer standhouders. Van 11.00 tot 15.00 hebben Christa en Nico de koffie klaar staan, Saida haar lekkere Marokkaanse hapjes en Greet en Karel hun wereldberoemde gehaktballetjes.

Alle zelfgemaakte kaarten en sieraden, tweedehands kleding, schoenen en speelgoed is te koop voor bedragen tussen de 0,50 eurocent en 5 euro en de muziek, Oer-Hollandse hits, krijg je er gratis bij, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend