Gezocht: Wim Rietveld

Noteer alvast in je agenda, 12 oktober wordt de Van Eesteren museumwoning feestelijk geopend! Op dit moment zijn de aannemer en interieurspecialisten hard aan het werk om de museumwoning in de Freek Oxstraat weer in de originele staat van 60 jaar geleden te brengen.

Als zij klaar zijn dan kunnen de meubelstukken geplaatst worden. Het museum heeft al een paar mooie objecten gedoneerd gekregen tijdens de succesvolle 1e verzameldag maar er ontbreken nog een paar essentiële museumstukken om de woning kompleet in te richten. Heb jij bijvoorbeeld een eettafel met linoblad, een kolenkit of melkfles uit de jaren ’50 in de berging staan, schenk en breng deze dan in. Je kunt dat doen tijdens de 2e inzameldag op zaterdag 15 september van 12:00-16:00 uur. Van de ingeleverde spullen wordt een mooie foto gemaakt en wordt jouw herinnering opgetekend voor een leuk verslag.

Kijk dus even rond in je berging of zolder wat je niet meer gebruikt en kunt missen. Bij Het Van Eesterenmuseum aan de Burgemeester de Vlugtlaan 125 zien ze je aanstaande zaterdag van 12:00-16:00 uur graag je museumstukken inbrengen. Mocht je precies willen weten wat ze zoeken bekijk dan de verlanglijst op http://www.vaneesterenmuseum.nl/verlanglijst.html

Niet onbelangrijk: Tomadorekjes, Brabantia prullebakjes en andere jaren 50 huisraad die het museum dubbel binnen krijgt worden opgeslagen en gebruikt voor de toekomstige bed & breakfast, nice!

Meer informatie en vragen via museumwoning@vaneesterenmuseum.nl

 

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend