Fotowedstrijd Nieuw-West Water

Nice_Water
Zit je vandaag of volgende week ergens aan het water in Nieuw-West? Maak dan mooie plaatjes van wat je doet met het water of ziet op of aan het water. Heb je een paar mooie foto’s gemaakt stuur deze dan in voor de aankomende tentoonstelling van het Van Eesterenmuseum “Nieuw-West Water’ en win een prijs, nice!

Om kans te maken op een prijs maak je minimaal één en maximaal drie foto’s in Amsterdam Nieuw-West van je favoriete gracht, vaart of sloot. Daarbij kun je denken aan het water zelf, maar ook aan de huizen, de bruggen en de viaducten die zich in de omgeving van het water bevinden. Of aan de mensen en de dieren die je bij, op of in het water ziet. Zie ter inspiratie onder de foto’s van Erik Swierstra. Heb je vroeger al eens zo’n foto gemaakt ? Stuur die dan in. Dat kan ook.

De foto’s krijgen een plaats in de tentoonstelling Nieuw-West Water, 60 jaar grachten buiten de ring. De inzenders van de mooiste vier foto’s winnen een prijs. Heb je zin om mee te doen? Surf dan naar http://www.vaneesterenmuseum.nl, download daar je deelnameformulier en stuur deze ingevuld samen met je foto(s) naar info@vaneesterenmuseum.nl ovv Nieuw-West Water.
Erik_Swierstra_3

Erik_Swierstra_2

Erik_Swierstra_1

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2020 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend