Osdorp onesie

F977C7ED31605DE45D7E8BB63D24BB_h498_w598_m2
Herfst! De dagen worden weer korter, de avonden langer. Het perfecte seizoen voor een avondje gezellig voor de tv of achter de naaimachine. Achter je naaimachine om bijvoorbeeld zelf een Onesie te maken.

Stoffenmarkt van Osdorp
Ok, je durft er de deur niet mee uit maar ben je geïnspireerd haal dan vandaag tussen de buien door een lekker stofje op de stoffenmarkt van Osdorp. Van 10.00 en 17.00 uur kun je er terecht voor stoffen in alle stijlen en kleuren. Ook de Hema en andere winkels zijn vandaag open.

Patroon gezocht
PS mocht je een patroon van een Onesie hebben of een link van een patroon dan zetten wie die graag bij deze post.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend