Welkom op De Buurtmaaltijd!

Beste buren uit Slotervaart en omgeving…..

Vandaag vindt de maandelijkse buurtmaaltijd van Slotervaart plaats. Een mooie kans om samen met andere buurtbewoners te eten. Het werkt als volgt. Iedereen neemt zelf wat te eten mee om met elkaar te kunnen delen. Graag halal of vegetarisch, zodat alle buren mee kunnen eten. Wij zorgen voor drinken, borden, bestek en bekers. Onze ervaring is dat het een leuke avond met veel verschillenden smaken en gerechten zal worden!

Wij zoeken ook meteen een paar enthousiastelingen die zouden willen helpen met het voorbereiden van de zaal en het kinderprogramma. Opruimen is onderdeel van het programma en dat doen we allemaal! De maaltijd vindt plaats in de kantine van Huis van de Wijk, De Buurtzaak, Chris Lebeaustraat 4. Inloop is vanaf 18:00 en het eten begint om 18:30. Wie weet zit die leuke buur van je eindelijk eens naast je aan tafel….Smullen maar!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Naomi: leveninslotervaart@gmail.com

Noteer alvast deze data voor de komende tijd: 21 maart, 21 april om 10:00 Paasontbijt, 23 mei en 27 juni.

Buurtmaaltijd2

 

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend