Far East meets Nieuw-West

theo-jansen-animaris
Ondernemers opgelet! Meld je vandaag nog snel aan voor de feestelijke viering van de economische relatie tussen China & Amsterdam. Deze relatie wordt morgen vanaf 14:30 uur op het Business Park Amsterdam Osdorp gevierd met presentaties, netwerken, (verkiezings)debat, kunst en een diner, nice!

Chinese Leeuwendans & kunstwerk Animaris
Ronduit spectaculair zal de presentatie zijn van de Animaris. Om ongeveer 16:00 uur zal dit huizenhoog en bewegend kunstwerk onder aanwezigheid van de kunstenaar Theo Jansen zijn eerste stappen zetten op het Business Park Amsterdam Osdorp en uitgedaagd worden door een Chinese Leeuwendans, ook nice!

 

osdorp_animaris_china

 

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend