Mooier dan Giethoorn, Venetië & de grachtengordel

image003

Het Van Eesteren Vaarseizoen is geopend! Vandaag steekt om 13:30 uur de eerste vaartocht van wal. Ontdek het plan van Van Eesteren vanaf het water en zie met eigen ogen dat het water en de grachten van Nieuw-West mooier en avontuurlijker zijn dan Giethoorn, Venetië en de overgewaardeerde grachtengordel. Buurtgenoot en gids Wouter van der Wulp vertelt over cultuur, watermanagement en sport in relatie tot de stedenbouwkundige geschiedenis. Voor meer informatie en reserveren klik je hier

De mooie foto’s zijn gemaakt door Marjori Hong.

image004

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend