Zonnige herfstvaartocht, laatste!

CSRLhsTU8AAC_tO.jpg-largeLaatste van het jaar! Vier de Indian Summer in Nieuw-West en reserveer nu het nog kan snel een plaats voor de Van Eesterenmuseum vaartocht over de grachten van Nieuw-West en Sloterplas. De weersverwachting voor zondag is goed en de Sloterplas en Sloterpark laten zich in het herfstzonnetje van hun beste waterkant zien. Gids Wouter van der Wulp verwelkomt je graag aan boord. Voor meer informatie en reserveren klik je hierpr-van-eesteren-natureluur-kopie

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend