Zaterdag, Puntje Patatdag!

Abi en familie is er bijna klaar voor! Dozen vol patat zijn vandaag geleverd om de 2e puntje patatdag op 7 november weer tot een vet succes te maken. Tijdens de eerste editie gingen er meer dan 1000 puntjes patat over Abi’s toonbank. Heel Slotervaart en buurtgenoten van ver daarbuiten wisten Abi Patat te vinden om voor 1 euro een patatje te halen. Voor aanstaande zaterdag verwacht Abi ook weer veel klanten, vrienden en buurtgenoten op de Tooropstraat. Niet alleen voor een puntje met of zonder maar ook voor een sterk verhaal en een vleug oriëntaalse wijsheid, nice!

Abi_2015_hulde_lowIMG_9898_2

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend