Vanavond, Museumnacht Nieuw-West

Museumnacht_logo_640x640-417x278
Doe vanavond de Museumnacht in Nieuw-West. Speciaal voor deze avond brengen het van Eesterenmuseum en RADION het duistere ‘Nachtwerk’ programma.

Wat is er te doen?
Op de Vlugtlaan 125 kun je je ticket activeren en een nachttour doen door Nieuw-West. In de museumwoning kijk en luister je naar de nachtpoëzie van Hugo Hoes, Bas Jacobs (This Damn Sticky Muddle) én de visual poetry van Agam Andreas. Rond 21.00 uur tijdens de Nachtsalonrond vertellen Nachtburgemeester Mirik Milan en andere cultuurmakers over de stand van zaken van de 24 uurs nachtcultuur in Amsterdam inclusief interactieve acts van Cliques et Claques, Electra Kikk & friends en Julie Dassaud. Na 23:00 wordt de Museumnacht voortgezet met ‘Wild wild West’. Een leuk feestje met de nodige beats, nice!

Volledige programma
Voor het volledige Museumnacht Nieuw-West programma kijk je op www.vaneesterenmuseum.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend