Wenneke Amsterdamse leerkracht van het jaar

IMG_0901_wennekeNice, Wenneke de Haan van de 7e Montessori is Amsterdamse leerkracht van het jaar 2015!

Haar klas nomineerde Wenneke in het geheim, omdat zij zo blij zijn met hun juf. De leerlingen van B7 maakten een boekje met teksten en tekeningen om de jury te overtuigen dat Wenneke de beste leerkracht van Amsterdam is. In het boekje schrijven ze dat Wenneke goed luistert naar de kinderen en ze geduld heeft. Ook schrijven ze dat Wenneke voor bijna alles een oplossing heeft, veel humor gebruikt en er elke dag iets leuks, moois of interessants van maakt. Daarnaast vinden ze haar ook heel cool en mooi….

Van Dehlia Timman, raadslid voor D ’66, kreeg Wenneke gisteren een oorkonde en het juryrapport uitgereikt.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend