Win vrijkaartjes met jouw buurtheld

acteurs rode draad

Door Ester Stoelinga

Op 19 december staat ZID in de Stadsschouwburg met het programma HERE WE ARE. Misschien ken je ZID Theater wel. ZID is gevestigd in de Kolenkitbuurt en zet zich in voor de buurt. Bij ZID kun je je creatieve talenten inzetten voor een positieve verandering in de buurt. ZID is dan ook meer dan een theater. Je kan er een cursus volgen om CultuurGids te worden, bijvoorbeeld. Als je de cursus hebt afgerond kun je zelf culturele activiteiten in de buurt organiseren. Maar je kan ook Verhalenverteller worden, of je acteertalenten ontwikkelen.

Buurtacteurs uit West vertellen in het toneelbeeld van Kings of War van Toneelgroep Amsterdam hun verhalen over verbondenheid. Mahmoud Ibrahim vertelt een prachtig persoonlijk verhaal over zijn komst naar Amsterdam, en zijn persoonlijke visie op oorlog en de verschrikkelijke dingen die mensen elkaar aandoen. Lara Bakker, bekend van The Voice Kids, neemt je samen met Imane Bekkaoui en Emmanuel Lucas mee in de wereld van opgroeiende Amsterdammers.

Vrijkaartjes voor de voorstelling
Die verbondenheid zien we overal in West terug. Buurtbewoners ondernemen ontzettend veel om met elkaar en voor elkaar hun wijk steeds mooier, gezelliger en leefbaarder te maken. ZID wil al die verbinders uit de buurt graag bedanken. Het liefst zouden we natuurlijk heel west terugzien in de Stadsschouwburg, maar omdat dat niet past geven we 5 vrijkaarten voor HERE WE ARE weg: Wie doet volgens jou het meeste voor de buurt? Welke helden uit West weten hun buren ondanks alle verschillen bij elkaar te brengen? Deel je held(en) tot en met 18 december via de facebook van Nice Nieuw-West en vertel waarom ze zo bijzonder zijn en een vrijkaartje voor de voorstelling van 19 december verdienen. Nice Nieuw West mag 5 x 2 vrijkaartjes, dus je held(in) kan mee, verloten onder alle onder dit bericht genoemde helden, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend